Carlijn Janssen wordt nieuwe CFO Vomar

Carlijn Janssen heeft veel ervaring opgedaan in verschillende financiële functies. Zo was ze tot november 2023 CFO bij Zijerveld (dochteronderneming van Royal FrieslandCampina) en financieel verantwoordelijk voor de Consumenten Zuivel tak op het Amerikaanse continent. Daarvoor werkte ze gedurende negen jaar bij Ahold Delhaize in verschillende financiële functies en heeft ze drie jaar finance rollen bij AkzoNobel vervuld.

“Ik ben ongelooflijk verheugd en trots om als CFO bij te gaan dragen aan het succes van Vomar. Het is een eer om deel uit te maken van dit dynamische team en ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s nieuwe resultaten te behalen en de al zeer succesvolle formule verder te gaan brengen”, aldus Carlijn Janssen.

Jim Zwanenburg, per 23 april 2024 CEO bij Vomar: “Met de aanstelling van Carlijn als CFO is het directieteam bij Vomar er klaar voor om het succes van de afgelopen jaren voort te zetten en verder te vergroten. We investeren de komende jaren volop in groei en duurzaam ondernemen. De ervaring van Carlijn zal hierbij van veel toegevoegde waarde zijn.”

Per 23 april zal Aart Haren, van (sinds 2014 CEO van Vomar) het bedrijf verlaten.

Lees op CFO.nl: Sebastiaan van Welie (CFO van Warner Music Benelux): “Als er één industrie data driven is, dan is het wel muziekstreaming.”

 

 

RECENTE ARTIKELEN

Harold Vreeburg, directeur HR Croonwolter&dros: “Loop eens met je handen in je zakken over de afdeling”

Lees verder

CFO meets CEO: “Onze bazen zijn onze oprichters. En die zitten aan het einde van de gang.”

Lees verder