Over House of Executives

Onder het label House of Executives organiseren wij activiteiten voor C-level executives uit het bedrijfsleven en de overheid in Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen en onderhouden van boardroom netwerken voor CFO, CHRO, CMO, en CTO.

​WAT WE DOEN​

​House of Executives faciliteert ontmoetingen en inspiratie. Executives ontmoeten elkaar op conferenties, rondetafels, diners, workshops, lezingen, webinars en op deze website. Verrassende en uitdagende content vormt daarbij de rode draad: we zorgen voor boeiende sprekers en thema’s die relevant zijn voor C-level.​ Op onze bijeenkomsten streven we naar top-notch hospitality: een hartelijke ontvangst, een mooi kader, lekker eten, een belevenis op zich.

​SAMENWERKEN​

We streven naar lange-termijnpartnerships met bedrijven die deel willen worden van onze communities. Hebt u interesse in gesprekspartners op C-level en beschikt u over relevante expertise om te delen binnen onze communities? We werken graag een jaartraject op maat uit, met een mix van touchpoints afhankelijk van uw doelstellingen.

Neem contact op met onze community managers om hier over te sparren!

Amber Overbosch
CFO Community Manager ​
+31 6 51 60 81 25
Anna-Bo Bouwens
CHRO Community Manager & Commercial Director
+31646826681
Corinne Hamming
CMO Community Manager
+31642550791
Krystle Koers
Community Manager iBestuur
Jurriën Morsch
Manager M&A Community
020 246 7421

OVER HOUSE
OF EXECUTIVES

Onder het label House of Executives organiseren wij activiteiten voor C-level executives uit het bedrijfsleven en de overheid in Nederland en België