Natascha van Beek Directeur People en Culture Hays NL

In de rol van Directeur People en Culture is Natascha verantwoordelijk voor het verstevigen van de positionering van Hays als aantrekkelijke werkgever en het verstevigen van een effectieve en efficiënte organisatiestructuur.

Daarnaast focust zij zich op het binnenhalen van het juiste talent. Verder is Natascha verantwoordelijk voor de implementatie van een goede leeromgeving en talentontwikkeling, met als focus ‘training on the job’.

Begonnen bij uitzendbureau Yacht

Natascha brengt jarenlange ervaring in internationale omgevingen en verschillende branches met zich mee. Ze startte ruim twaalf jaar geleden bij uitzendbureau Yacht in een salesfunctie en switchte na 6 jaar intern naar een managementpositie binnen HR.

In 2015 begon Natascha voor zichzelf en werkte als interim-manager voor onder andere Vodafone/Ziggo, Valtech en Dechra. Ze was werkzaam als HR-manager en loopbaancoach en ontwikkelde een passie om teams en individuen optimaal te laten functioneren.

Snelheid en openheid belangrijk

Natascha over haar aanstelling bij Hays Nederland: “Voor mij voelde het als thuiskomen. Er heerst hier een dynamische sfeer, waarbij snelheid en openheid belangrijke begrippen zijn. Het ondersteunen van directie en management door het vernieuwen van de effectieve en efficiënte organisatiestructuur is voor mij een belangrijke doelstelling.”

“Met mijn komst en die van nieuwe collega’s is het HR-team verstevigd. Er staat nu een groep bekwame en ervaren professionals klaar om de business van Hays verder te ondersteunen. Ik kijk er ook enorm naar uit om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling en meer uit zichzelf te halen.”

Lees het hele artikel op CHRO.nl: Natascha van Beek Directeur People en Culture Hays NL – CHRO.nl

RECENTE ARTIKELEN

Harold Vreeburg, directeur HR Croonwolter&dros: “Loop eens met je handen in je zakken over de afdeling”

Lees verder

CFO meets CEO: “Onze bazen zijn onze oprichters. En die zitten aan het einde van de gang.”

Lees verder