Rijksstraatweg 675
2245 CB Wassenaar
085-041 0441

Finance Factor

Behoefte aan een betrokken en deskundig executive search bureau voor de invulling van uw financiële vacatures, vast of op interim-basis? Of ambieert u als finance professional een executive positie en zoekt u iemand die u persoonlijk ondersteunt, adviseert en coacht? Als executive recruiters vinden we niet alleen de juiste kandidaat voor uw organisatie, maar wij blijven onze opdrachtgever en kandidaat volgen. We blijven verbonden. En we versterken onze finance professionals door permanente educatie en coaching.

FinanceFactor is een unieke en onderscheidende intermediaire organisatie voor executive finance professionals in Nederland. Net zoals artiesten een impresario inschakelen om hun zakelijke belangen en het verloop van hun carrière te behartigen, willen we bij FinanceFactor meer zijn dan een executive search bureau. Als impresario van finance professionals stellen we hun carrièrewensen en behoeften centraal. En we ondersteunen ze in hun loopbaan actief met coaching en advies over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Alle artikelen van Finance Factor

CFO meets CEO: “Onze bazen zijn onze oprichters. En die zitten aan het einde van de gang.”

Lees verder

Wat willen Nederlandse CFO’s van het nieuwe kabinet? 8 CFO’s doen een aanbeveling

Lees verder

Paul Verhagen (CFO van ASM International): “In de afgelopen drie jaar zijn wij verdubbeld in termen van omzet.”

Lees verder

Olivier Labe, CFO van BNG Bank: “Banken zijn in Europa nog nooit zo gekapitaliseerd, liquide én rendabel geweest als nu.”

Lees verder